34. setkání

Zápis z 34.  otevřeného setkání, konaného dne 16. dubna 2009 v Praze, v restauraci U Bronců.

 

účast: Standa, Martin, Vladimír, Honzin, Diana, Pepa

Program:

1) Martin podal informaci o zasedání Meziresortní komise pro válečné hroby jejímž je členem.

2) Pepa nás poinformoval o finančním vyúčtování akce v Hruškách a dopadlo to dobře, vše sedlo, můžeme se těšit na další.

3) Vladimír znovu všechny pozval na 8. května do Mělnického Vtelna, kde se budou znovu odhalovat dva pomníčky na čemž má více než lví podíl právě Vladimír a Diana, na akci jede více lidí, případní zájemci si vše domluvte u Vladimíra.

4) Martin navrhl červnovou akci v Českém Brodě pro rok 2010 přesunout už na květen a spojit ji částečně s místní akcí Okruh Českobrodský a s tím spojená výstava.

5) Standa byl pověřen napsat na OMS MO s tím, že jsme mimo jiné také spolek sdružující válečné veterány, aby nás brali na vědomí o něco více, mimo jiné bychom čas od času užili nějaký ten prostor pro klubové akce.

6) Standa nás poinformoval, že Ivo přes svůj slib nebude letos chystat brožury do edice Knihovna, které si sám zvolil, tím pádem je před námi několik otázek, jenž jsou k řešení v členské sekci. Prosím vyjádřete se k nim, protože přeci jenom jde o náš slib navenek a peníze na tisk by měly být zajištěny. Standa dodal, že Ivo si brožury vydá přes jiný subjekt.

7) Blíží se naše prezentace v hotelu Legie dne 2. 6.  Vladimír zdůraznil, že letos by se neměla tolik podcenit propagace akce. Postupně dáme dohromady program a na červnové schůzi vše doladíme. Písemné pozvánky bude rozesílat Standa.

8) Martin dostal za úkol změnit nadpis stránek v současné, tedy 1. fázi. Což se 16. 4. v noci stalo.

9) Znovu upozorňujeme, že k 1. 5. končí provoz naší mapové aplikace.

10) Došlo k založení naši knihovny, kam budeme dávat publikace, které Spolek nakoupí, případně dostane darem. Takže novým přírůstkem se stala kniha y výstavy o  1. světové válce a pár brožurek y ČsOL.

A ač je to divné, i tentokrát se mírně slavilo, bylo co, Pepa měl narozeniny, tak vše nejlepší.