8. setkání

V pořadí osmé a letos poslední setkání proběhlo opět v restauraci Na Schůdkách, která nám poskytla azyl, neboť Plzeňka byla beznadějně plná. Ovšem technicky vzato bylo vše naprosto v pořádku, takže to byl příjemný večer.

Účast byla pro změnu historicky nejmenší : Martin, Standa a Olda. Pro úplnost je však nutno dodat, že Vladimír hájil naše zájmy o pár stanic metra dále na setkání u prof. Veverky, což lze klidně započítat. Navíc zásadní jsme si stihli říci, když jsme se míjeli.

Na programu byly vlastně tři hlavní body.

1) příjemný nárůst účastníků od semináře v Pardubicích
2) jak pokračují práce přípravného výboru spolku
3) předání ID a triček Oldovi ( což byl značný rest z minula )

Od semináře v Pardubicích neuběhlo mnoho času, ale za tu dobu se k nám připojili další čtyři nadšenci, což je zatím největší skok ( v rámci časového úseku pochopitelně ). V rámci této diskuse jsme též pohovořili na téma návštěvnost, která mírně roste. Za posledních 30dní něco přes 15 000 návštěv. A poslední dva dny je to ještě větší skok za což zjevně můžeme poděkovat provozovatelům Estránek, kteří zařadili odkaz na náš projekt do Newsletteru za prosinec a to nám zajistilo nové návštěvy. Doufejme, že je projekt zaujme.

Standa a zbytek výboru ( doufejme ) pracuje na stanovách celkem odpovědně. Objevil se zajímavý a možná i zapeklitý problém a to, jestli nám MV bude ochotno zaregistrovat námi vybrané jméno : Nikdo nebude zapomenut. Standa to dostal za úkol prověřit a jestli taková vůle nebude, tak nás čeká další kolo diskuse na téma název spolku. To však nic nemění na tom, že stanovy je třeba dokončit do 31/1 2007. Jméno spolku se dá přepisovat 3x denně, dokud to nepůjde na MV.

Poslední oficiální bod, bylo jen odškrtnutí si předposledního člena bez trička ze seznamu. Což je ostuda hlavně moje, protože jsme se s Oldou viděli několikrát a trika stále ležela v Brodě. Na dotaz kolik triček je ještě k dispozici jsem odpověděl v členské sekci ( ať máme také nějaká tajemství ).

Poté jsme krátce pohovořili na téma obsah výroční zprávy za rok 2006, který se ladí, tak aby bylo vše okolo Silvestra dopsáno a po Novém roce se mohla dát na web a rozeslat na domluvené adresy. Na některé to bude zřejmě poslední pokus je požádat o spolupráci.

A zbytek večera už jsme jen vzpomínali na začákty našich snah a zvolna se vnořovali do „vánoční“ atmosféry Prahy.

Jelikož zbývá jen chvilka pro uzavření termínu pro leden, zvažujte, ale asi tak na 95 % to bude sobota 20. ledna. Jako první si dáme restauraci Plzeňka a jako záložní Na Schůdkách. Čas zahájení obvýklý sobotní 1300 – 1330.

Takže všem díky za účasti na všech našich akcích v letošním roce a mnoho zdaru v roce následujícím. Doufám, že všichni prožijeme klidné svátky ve svých kolbenkách a domovech a po novém roce se znovu pustíme do díla.

Martin