38. setkání

Zápis z 38. setkání konaného dne 18. srpna 2009 v Praze, v restauraci U Bronců.

Účast: Standa, Pepa, Aleš, Vladimír a Diana.

Program:

1.    Příští v pořadí již 39. setkání proběhne 15. 9. 2009 v Hotelu Legie ( malý salónek)
/zařídí Pepa P./.

2.    Případný druhý zájemce na tvorbu SHP se dobrovolně přihlásil Standa K.

3.    Všemi přítomnými bylo poděkováno Jirkovi P., ikdyž nebyl přítomen, za rychlé a bezproblémové zaučení na pozici 3. vkladače.

4.    Velká diskuze proběhla na téma 4. výroční setkání v Praze v termínu 5. – 6. 12. 2009, kde organizaci celé akce si na svá bedra vzal Aleš Z. a Standa K.
Na základě již proběhlé návštěvy budou mimopražští zájemci ubytováni ve stejném objektu, ve kterém se bude konat samotné setkání. Cena ubytování stále platí 500,- za noc a za salónek se nic platit nebude. Všichni se shodli, aby případná akce začala již dříve cca po 10 hodině a i hotel přislíbil možnost obsluhy do časných nočních hodin. S tím souvisí, aby již mimopražští začali psát na předsedu předběžné rezervace na ubytování a dále zda mají zájem navštívit druhý den Lidice či strávit den v hl. městě. Vzhledem k tomu, že nyní v hotelu finišují rekonstrukce, podrobnější informace budou k dispozici na příštím srazu.
Je velice pravděpodobné, že v salónku bude WI-FI, tak bude možnost i praktických ukázek z našeho webu.

5.    V krátkosti bylo hovořeno o akci v termínu 16. až 18 října v Mělnickém Vtelně, kde bude zakládána další geocache do hry Geocaching.

6.    Standa přinesl na ukázku 1. číslo nově vycházejícího časopisu Válka a ihned bylo toto číslo zapůjčeno Vladimírem Š..

7.    Všichni pozdravují Honzu K., který má nohu v sádře a přejí brzké uzdravení.

Zapsal: Standa K.