66. setkání

66. setkání účastníků projektu se konalo ve čtvrtek 1. listopadu 2012 v Praze v restauraci U Bronců, v termínu obvyklého spolkového setkání.

Účastnili se: Aleš, Vladimír Ježek, Vojta, Honzin, Jirka, Martin a Ondra.

1)      Honzin nás upozornil, že je opět načase nasadit odznáčky ke Dni válečných veteránů (který je někdy brán za den veteránů). Kdo odznáček neměl, byl Honzinem obdarován.

2)      Martin ve spolupráci s Ondrou připravili certifikáty k Pamětnímu členskému odznaku.

3)      Hlavním tématem byl seminář. Členové spolku se za účelem přípravy sálu na místo dostaví o něco dříve než je prezentace, tedy v čase cca 10 hodin. Logistiku si jako obvykle na bedra vzal Honzin. Zatím se největším zádrhelem jeví absence projektoru, ale ten se snad v nejbližší době sežene. Nejvíce pravděpodobná varianta průběhu semináře je, že tentokrát vynecháme stravovací pauzu a v čase přibližně 1500 hodin se přesuneme do dalšího pronajatého prostoru, kde je již možno se i najíst (což v Legii stále kupodivu možné není).

4)      Přednášky si mezi sebe rozebrali členové spolku.

5)      Pochopitelně součástí bude i vyhodnocení roční soutěže.

6)      Vojta nás dále informoval o zvětšujících se řadách vkladačů. V současné době vkládají: Petr, Jirka, Vojta, Adam Vykydal, Roman Janas a František Jedlička

7)      Dalším námětem k řešení je doplnění nějaké formy možnosti komentovat příspěvky. Pochopitelně v civilizovanější podobě než tomu bylo na starém webu. kde diskuse často zneužívali někteří čtenáři k vyjevení svého mnohdy podivného názoru.

Tolik k dnešku, těším se na další setkání v prosinci – na semináři.

Zapsal Martin