68. setkání

68. setkání účastníků projektu se konalo ve čtvrtek 7. února 2013 v Praze v restauraci U Bronců, v termínu obvyklého spolkového setkání.

Účastnili se: Honzin, paní Kainová, Aleš, Vojta, Vladimír Štrupl, Diana, Vladimír Ježek a Jirka.

1)      Honzin předal ke kontrole naše účetnictví.

2)      Vojta nás informoval, že překlopeni je přibližně 58% dat ze starého webu.

3)      Díky Petrovi se rýsuje pěkná spolupráce se Slovenskými kolegy.Z toho pro nás mimo jiné plyne, že vytvoříme okresní strukturu i pro Slovenskou část, jelikož se dá očekávat přísun dat ve větším rozsahu než tomu bylo dosud.

4)      Vladimír nás informoval o nabídce na výměnu bannerů ,mezi naším spolkem a jedním armyshopem, z přítomných i v účastnících diskuse na webu se nenašel nikdo proti, takže se tak stane.

5)      Honzin nastínil v hrubých rysech plán akce „Bouda“, výlet se odehraje od 3. do 5. května, více zatím v diskusním fóru.

6)      Vojta nastínil zajímavý pohled z Bečova nad Teplou, kde formou výzvy hledají majitele památníků. Z právního hlediska jistě zajímavý způsob jak určit kdo za VPM odpovídá, lze předpokládat, že použitelný i pro jiné obce.

7)      Jelikož stále není pevný plán akcí, spojil Martin stávající známe akce spolku s akcemi Českobrodské jednoty ČsOL, Konečně nač vést dva plány, když spolek a  jednota v mnohém jedno jsou.

 

Tak za měsíc na viděnou.

 

Zapsal Martin