Jak jsme chystali cache VPM_0000001

cache vpm 01Po prostudování všeho nezbytného na http://www.geocaching.cz/news.php a http://www.geocaching.com/ Martin vybral první místo pro cache. Je to více než dobře dostupná lokalita, ale zas tak moc lidí neví o tom, že je v ní i pomník. Bude tedy snadné místo najít i kontrolovat skrýš.

Cache se skládá z krabičky, zápisníku, poučení o hře, tužek, ořezávátka a pár dárků pro nálezce. Je celkem rozměrná, takže jistě nebude problém ji nalézt.

Registraci na http://www.geocaching.com/ provedl Martin a cache dostala číslo GC1DB3Q. Při registraci se mu dostalo mnoha rad jak se příště vyvarovat nepřesností při zakládání cache, takže doufejme, že další už dáme na první pokus.

Vlastní uložení schránky jsme provedli v rámci Českobrodského setkání 21. června 2008. Jelikož je skrýš u pomníku, pochopitelně, že jsme si na daném místě dali i malou brigádu a trochu ho upravili a očistili.

A nyní už nezbývá jen doufat, že skrýš vydrží a že se podaří založit i další, tentokrát na mnohem zajímavějších lokalitách.

P.S.
první návštěvu skrýš, zaznamenala jen chvíli po zveřejnění její existence.